Westfalia.org Community - Powered by vBulletin

Results 1 to 2 of 2

Thread: Interior lights don't work after auxillary batty installation

  1. #1
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Edmonton, AB, CA
    Posts
    1

    Default Interior lights don't work after auxillary batty installation

    I drive a 1984 Vanagon Westfalia.

    I recently installed an auxillary battery. The kit was from Go Westy and had instructions on rewiring the sink, stereo and lights. Unfortunatly the interior lights seem to have been disconnected in the mix some how.
    Which fuse is the interior lighting supposed to be connected to?
    Any advice would be helpful because all wires seem to be accounted for and the sink and stereo functional.

    Thanks,
    Darian

  2. # ADS
    Adsense Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     
  3. #2

    Default

    Quote Originally Posted by darianvv View Post
    I drive a 1984 Vanagon Westfalia.

    I recently installed an auxillary battery
    nice led lights. The kit was from Go Westy and had instructions on rewiring the sink, stereo and lights. Unfortunatly the interior lights seem to have been disconnected in the mix some how.
    Which fuse is the interior lighting supposed to be connected to?
    Any advice would be helpful because all wires seem to be accounted for and the sink and stereo functional.


    Thanks,
    Darian
    You need to check those lights are they ok? Or there might some problem with fuse
    Last edited by Benjaminperry; 11-24-2012 at 12:35 AM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •